OM OSS

Vision

Vi ser framför oss en värld där den orörda naturens skönhet förs inomhus. Där konst och teknik hjälper till att leverera fred och balans som kommer från en autentisk upplevelse av naturen. Vi strävar efter att ge praktisk, prisvärd tak och vägg installationer som åstadkommer detta på ett rent och djupgående sätt.

The Sky Factory

Sky Factory bildades 2002 och har idag 35 anställda. Företaget befinner sig i Fairfeild, Iowa i en 1100 kvm stor anläggning. Vårt mål är att ge dig högsta kvalitet av illusioner av naturen och möjliggöra detta till bästa möjliga kostnad. Sky Factory Skandinavien är en auktoriserad partner till Sky Factory. Sky Factory har också utöver oss 50 andra partners runt om i världen. Vi ingår i ett nätverk där alla inspireras av naturens skönhet. Våran vision är att skapa välmående genom illusioner. Många av oss är konstnärer av något slag, men har också stor kunskap inom teknik. Alla arbetar vi tillsammans för att skapa den perfekta illusionen av naturen.

Sky Factory är också ett kreativt verksamhet-experiment. Grundare, Bill Witherspoon har årtionden av framgångsrik entreprenörskap. Hans önskan är att sätt naturen egna principer i praktiken. Sky Factory vill på ett kraftfullt sätt organisera, motivera och inspirera en grupp människor för att skapa högkvalitativa produkter som förändrar livet.

Biophilia

Forskning under de senaste decennierna visar att naturen främjar läkning i vårdmiljöer, förbättrar produktiviteten och tillfredsställelse på arbetsplatsen och ökar välbefinnandet och minskar stress i alla miljöer. Forskare hypotes är att människor har en inneboende dragningskraft till naturen, som kallas biophilia. Våra fotografier och bio-baserade produkter är en sammanslagning av naturinspirerad estetik och ledande digitala bilder. Produkterna utlöser förändringar i kropp och själ på ett mycket positivt sätt. Sky Factory främsta intresse är att designa och tillverka effektiva Illusions of Nature ™. Våra kunder vittnar om detta, de berättar regelbundet hur mycket människor njuter av närvaron av våra produkter.